Användarvillkor
Onlinerabatt Sverige AB

Vår tjänst tillhandahålls av Onlinerabatt Sverige AB ("Vi"), organisationsnummer 559246-3540. Dessa användarvillkor gäller dig som väljer att nyttja Onlinerabatt.se ("tjänsten"). Vårt mål är att skriva dessa användarvillkor på ett sådant sätt att alla kan förstå - vilket är lättare sagt än gjort. Är något otydligt får du gärna kontakta oss på info@onlinerabatt.se.

1 Datalagring

1.1 Hur vi hanterar din information

Vi lagrar information om dig när du registrerar dig eller kontaktar oss. Detta gör vi endast för att kunna tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt för dig. Den information som sparas om dig lagras vid registrering eller ändring av din användare.

Vi sparar alltid din e-postadress och krypterad information för ditt lösenord när du genomför en betalning första gången. Om du anger det själv, sparar vi vilken förening du stöttar. När du nyttjar en rabatt lagrar vi att du nyttjat rabatten för statistikens skull. Nyttjar du en rabatt i kategorin "Vuxet" anonymiseras ditt klick automatiskt.

Vi delar aldrig denna information till andra parter än de som nämns i dessa användarvillkor i stycke 1.2.

1.2 Vi delar information till följande externa parter

  • Simple Analytics för insamling av besökarantal. Anonymiserad data.
  • SendGrid skickar våra mail. Anonymiserad data.
  • Stripe är ett av världens största system för att hantera kortbetalningar på ett säkert sätt. Istället för att vi ska lagra din kortinformation eller uppgifter som rör transaktioner, nyttjar vi Stripe. Det leder till en säkrare tjänst för dig.
  • Klarna används som betalningslösning för att kunna aktivera en specifik rabatt. Kortbetalningar, Swish eller andra kreditlösningar som Klarna hanterar passerar aldrig våra system, utan du interagerar direkt med Klarna.

2 Hantering av betalningar

2.1 Vi sparar aldrig dina kortuppgifter

All vår data är krypterad och vi använder oss av tjänsten Stripe för att tillhandahålla kortbetalningar. Alla köp hanteras säkert av Stripe eller Klarna och vi lagrar aldrig din betalningsinformation i våra system. Verifieringar av betalningar skickas från Stripe eller Klarna till våra system och vi hanterar dessa för att kunna tillhandahålla vår tjänst.

3 Rabatter

3.1 Vi gör vårt bästa för att rabatter alltid ska vara tillgängliga

Vi har avtal med alla anslutna butiker och alla rabatter bör fungera. Skulle någon butiks system vara trasigt eller om butiken av annan orsak ej ger dig den rabatt som tjänsten utgett, har vi inget ansvar för detta. Vi garanterar inte att rabatter fungerar eller stämmer, men åtgärdar omgående rabatterbjudandet om du upptäckt något som inte stämmer, och åtgärden är möjlig. Om du hittar ett erbjudande som verkar vara trasigt, vänligen kontakta oss på info@onlinerabatt.se.

3.2 Butiker som är anslutna kan hoppa av

Butiker som är anslutna till tjänsten kan avsluta sin anslutning. Detta förstår och accepterar du som användare när du väljer att betala för tjänsten.

4 Rätten att bli bortglömd, tillgång till din information

4.1 Vi tror på din rätt till privatliv

Önskar du bli borttagen eller få ett utdrag på den information vi kan koppla till dig som person, kontakta oss på info@onlinerabatt.se. Vi respekterar självklart alla sådana förfrågningar och försöker snarast möjligt svara dig. Kom dock ihåg att om du tar bort dig kommer vi att permanent radera all information om dig och du kommer inte kunna logga in igen.

5 Returer

5.1 Vi erbjuder ingen ångerrätt

Du betalar för tjänstens nuvarande utformning så som den var den tid och datum som du genomförde köpet. Vi erbjuder ingen ångerrätt efter du betalat för tjänsten. Om du anser att något har dragits fel från ditt konto kontaktar du info@onlinerabatt.se.

5.2 Återbetalning av månadsprenumeration eller årsmedlemskap

Om du önskar att vi betalar tillbaka en genomförd kortbetalning, kontakta info@onlinerabatt.se. Vi godkänner alltid återbetalningar som sker inom 10 dagar efter kortbetalningen gjordes, om du inte nyttjat någon rabatt.

5.3 Återbetalning av köp med Klarna 39kr / dag

Då rabatten anses vara förbrukad när ditt köp genomförts för ett dygns förbrukning erbjuder vi ingen ångerrätt för sådana köp.

Anslut nätbutik

Stötta

  •  
  •  

Prenumerera på nya rabatter

Inget spam, bara schyssta rabatter och nya nätbutiker

© 2023 Onlinerabatt Sverige AB. Org nr 559246-3540. Söderbyvägen 2C. 195 60 Arlandastad.

Onlinerabatt